logó 2

Dr.Szabó G. Zoltán

Közlekedési jog ügyvéd

Miért engem válasszon?

Bízza rám képviseletét családjogi ügyeiben

Amennyiben rám bízza képviseletét biztos lehet:

- A korrekt ügyintézésben,

- A folyamatos tájékoztatásban,

- Valamint abban, hogy szakmai tapasztalatom és naprakész jogszabályi tájékozottságom az elérhető legjobb eredményhez segíti

Nincs lehetetlen

Ittas vezetés, közúti baleset, szabálysértés

ittas vezetés

Ittas vezetés & Bódult vezetés

Az ittas járművezetés bűncselekménye – a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény (Btk.) 236.§-nak megfogalmazása szerint „Járművezetés ittas állapotban” – súlyos közlekedési bűncselekmény, melyet a Büntető Törvénykönyv alapesetben két évig terjedő szabadságvesztéssel rendel büntetni.

A bíróságok az ittas járművezetést a közlekedési bűncselekmények egyik legsúlyosabbikának tekintik, figyelemmel arra is , hogy az ittas járművezető nemcsak a saját és esetleges utasai életét és testi épségét veszélyezteti, hanem a közúti forgalomban résztvevő többi vétlen személyét is.

Közúti baleset

Egy közlekedési baleset bekövetkezte számos gondot okozhat a balesettel érintettek számára. A károsodott járművek, megsérült személyek miatti kártérítési igények érvényesítése bonyolult és esetenként hosszan tartó folyamat.

A közúti balesetek nagy részében szabálysértési, vagy súlyosabb esetben büntetőeljárás indul, melynek az a feladata, hogy kiderítse ki a felelős a beleset okozásáért, ki viseli ennek, akár szabadságvesztéssel járó következményeit a balesettel okozott kár megtérítésén túl. Ezekben az esetekben az optimális eredmény elérése érdekében megfelelő szakember igénybevétele szükséges.

“A jog szenvedély nélküli értelem.”

Arisztotelész

01

Kapcsolat felvétel

Egy szakmai konzultáció során, közösen áttekintjük ügyét és mindenre kiterjedő tájékoztatást kap.

02

Rendszeres tájékoztatás

Folyamatosan tájékoztatom ügyének állásáról.

03

Megoldás

Az ön érdekeinek megfelelően, minden tudásommal képviselem ügyét.

Lépjen velem kapcsolatba, hogy segíthessek!

Kérjen ingyenes visszahívást!

Gyors konzultáció

1997-óta az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában 36068869 kamarai azonosító számon nyilvántartott egyéni ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu és www.bpügyvedikamara.hu honlapon találhatóak.